Idag började dagen med ett sjukt jobbigt träningspass, för att sen cykla till Mynchenbryggeriet där Casall hade sin pressrelease av HIT.

Presentation av starka Sara Althini och sen en helt fantastisk show/modevisning av kläderna. Jenny Widegren kan sina grejjor! Hon och henne team hade satt ihop ett magiskt nummer, där träning visades upp på ett urhäftigt sätt och de rör sina kroppar på ett sätt så man nästan blir förbannad 😉 Allt ser så enkelt ut och sjukt snygga är dem också!

Konceptet HIT är i helt rätt forum nu när Crossfit och högintensiv träning är så stort. Antalet utövare växer för varje vecka och det ställer större krav på våra kläder och redskap. Kläderna är i kompressionsmaterial, förstärkta över knän och armbågar, allt för att de ska anpassas för all typ av tuff träning. Casall har alltid velat jobba med snygg design och bra material, vilket de fortsätter med även i den här kollektionen. Det finns massa snyggt att välja på både för damer och herrar.

Förutom kläderna så kommer Casall att släppa massa kul träningsmaterial. Viktväst, sandsäck för löpning, gummiband för löpning i motstånd, fallskärm och massa, massa mer. Jag ser verkligen fram emot den här:

Jag har velat haft en väldigt länge och ser erkligen fram emot första passet i viktväst =) Så i höst kommer jag att erbjuda pass för smågrupper på 3-4 personer, med hjälp av dessa fantastiska redskap så jobbar vi mot att bli funktionellt rörliga, starka och atletiska. Så har du två, tre lika galna vänner som du så gå ihop och träna tillsammans. Tillsammans så peppar ni varandra samtidigt som ni får personlig träning och tillsammans blir träningen mycket roligare!

Hör av dig till mig om ni på jobbet vill gå ihop, kanske familjen eller kompisgänget, så skapar vi ett bra träningsupplägg tillsammans =)

Träning ska vara kul och utmanande, tillsammans kan vi skapa båda två!