Nytt år och nya möjligheter, framförallt nya tankemönster för min del. Jag jobbar inte med löften utan nyåret blir mer som en punkt i kalendern där jag kan reflektera över det som har hänt under de 12 månaderna som gått och jag kan blicka fram över de som komma skall.

2013 har varit ett väldigt bra år 🙂 Jag har haft mycket jobb, framförallt många utmaningar i jobbet vilket jag älskar. Jag har utbildat mig till Global Yogalärare och ska nu börja instruera en fast klass i veckan på Nordic Wellness Odenplan. Det blir en stor utmaning och det kittlar lite i magen när jag tänker på det, skoj! Jag har bestämt mig för att satsa mer i min egen träning, då crossfit har fångat mig i sitt nät. Jag älskar nya utmaningar och crossfit ger mig utmaning på utmaning,både mentalt och fysiskt. I och med min satsning på min träning så kommer jag att dra ner på mitt instruerande, eller rättare sagt det blir mer yoga och BodyBalance instruerande och så plockar jag bort de pass som innebär mer fys, då jag måste få tid till återhämtning.
Under 2013 så har mitt samarbete med Casall blivit mer, vi lanserade HIT under höstterminen med en hel del ”prova på pass” i Humlegården och i Vasaparken. Populära pass och det kommer bli mer av det, håll ögon och öron öppna!

När jag blickar framåt så ser jag en massa kul träning för min del och jag tänker att jag ska ändra min blogg lite och skriva mer om hur jag tränar och försöka inspirera er läsare mer än vad jag tidigare gjort. Jag satsar mot 2015 tillsammans med Crossfit Solid. Vi är en tävlingsgruppen som under 2014 kommer att träna tillsammans minst 1gång i veckan, med målet att ha ett lag till Regionals 2015. Ett lag består av tre killar och tre tjejer, jag ska göra allt jag kan för att hålla mig kvar i truppen! Med hjälp av Felix Ledin som tränar och programmerar mig så tror jaga tt det kommer att gå riktigt bra! 🙂
Jag ser också en massa kul jobb, inte så att jag strävar efter att hamna på de ”stora scenerna” jag känner att jag hindras av att sätta så höga mål. Min prestationsångest började kväva mig och glädjen i det jag jobbar med försvann. När jag bestämde mig för att det jag faktiskt gör idag, är precis det jag vill jobba med. Jag tränar människor till starkare kroppar så att de kan leva det livet de vill, oavsett om de är idrottsmän/kvinnor eller vardagsmotionärer. Jag har målet att bli ännu bättre inom 3D funktionell träning, jag vill jobba mer mot idrottsmän/kvinnor och jag tänker fortsätta suga åt mig av all inspiration och hjälp jag får av min kollega Andreas Öhgren.


Här har ni en bild på att det går att bli bättre i rörlighet, jag har gått från att ha varit ett kylskåp till att faktiskt se mig som en flexibel person. När jag började med yogan på allvar för drygt ett år sedan så var det här omöjligt, jag va INTE i närheten av att komma ner. Så det går bara du ger dig tid till att öva och med en nypa envishet.

Idag blir det träning på Solid och sen BodyBalance på Nordic Wellness, jag är galet less på att gå på halvfart nu. Nu är det dags att växla upp tempot, inga mer halvdagar för mig på ett tag, för jag mår bättre då!