Tänk att det ska vara så svårt att klappa mig själv på axeln och säga ”bra jobbat Bella, det där gjorde du bra!” Jag kan vara nöjd med mig ibland, men sällan eller aldrig brister jag ut i ”SJUUKT JÄVLA BRA BELLA”
Jag är grymt imponerad av de som kan göra det och som gör det, inte bara säger det för sägandets skull utan jag kan verkligen se på dem att de är så galet nöjda över det dem har presterat eller känner. Häftigt! Så om jag är så glad i att se andra känna så varför kan jag inte ge mig själv det?

Vi matas av intryck från den ena personen till den andra, instagram hit och facebook hit. Jag tycker att det är jätte kul med vissa inlägg och jag inspireras av många som jag följer i media världen. MEN ibland så kvävs jag… Jag har dalar och toppar i hur jag mår, hur motiverad jag är och hur stark jag känner mig som person (jag antar att du har det också). Förra veckan så hade jag en riktig svacka i min motivation till träning och jobb, en svacka i min självkänsla och för att inte tala om mitt självförtroende. På facebook skrivs det ”Nytt PR idag”, ”GRIT till lunch, BodyCombat till mellanmål och en WOD till middag”. På IG postas bilder på den ena positionen till den andra och i vanliga fall så tänker jag inte så mycket på det hela, utan jag glädjs åt att folk får göra det dem tycker är kul och det dem tycker är viktigt. Men i min svacka så kom prestationsångest, och den kom så hårt att jag ärligt talat tänkte att jag skiter i det här. Jag vet att problemet ligger hos mig och jag vet att det är jag som måste ta itu med det. Med fantastiska människor att prata med och genom att börja försöka tänka realistiskt och utifrån min kunskap, så kunde jag vända backen som lutade neråt till uppåt igen, jag klättrar fortfarande uppåt!

Vart vill jag komma med det här? Jo jag vill berätta att även jag som Tränare, instruktör, atlet och person har dalar. Ibland är de jätte djupa, ibland väldigt grunda och det är helt ok att ha dem, så länge vi tar oss upp och får njuta av att vara på toppen. Framförallt njuta av att vara en bit ifrån toppen och vara där under längre tid för att ha toppen som en morot hela tiden 🙂
Sen vill jag att du ska vara selektiv med det du ser och läser på facebook, kom ihåg att du bli inte lyckligare eller bättre av att jämföra dig med andra människor. Du ska vara ditt bästa jag, du ska göra ditt bästa efter dina förutsättningar och dina mål! Det är det jag försöker göra och leva efter, observera ”försöker”, det är verkligen ingen lätt match men jag ska fan vinna matchen 😉