Nu är det vår och utomhusträningen är igång för fulla puckar. Vart du än tar dig omkring 17-18 tiden så ser man grupper av människor röra på sig i olika träningsformat, JAG GILLART! Hejja oss, mer rörelse till folket! För ni har väl hängt med på att det är just stilla sittandet som är det sämsta för vår hälsa…!?

Det här sköna gänget svettades med mig idag i Vasaparken, idag körde vi 7 stationer a la tabata = 28 min effektiv träning. Varje tisdag kommer att se olik ut, men kontentan är alltid densamma. Utmanande, svettigt, roligt och framförallt inspirerande, jag vill inspirera er till att jobba högintensivt och utmana era kroppar =) och huvuden!

Vill du också vara en i gänget? Fram till midsommar så kör vi varje tisdag 17:45. Kanske så lägger jag in en open air Yoga efteråt så att vi får en optimal balans mellan styrka/fysträning och mental/rörlighetsträning. Hur låter det?
10 klippkort 800:- och då ingår en Casall HIT t-shirt
5 klipp 450 :-
1 gång 100:-
Gå in på Facebook, sök efter Casall Hit och anmäl dig till eventen. Du har 4 pass i veckan varv mitt tisdagspass äger rum i Vasaparken, de andra tre i Humlegården.

Klara färdiga gå- mot en starkare och mer atletisk kropp!